informacije o korisnicima
5 posters
Strana 1 od 1
koliko dugo se bavite elektronikom?
informacije o korisnicima
mislim da bi bilo ok da malo kazete nesto o sebi tipa cime se bavite sto vas zanima...
evo da pocnem ja imam 16 god.
bavim se elektronikom 3 godine
trenutno radim na jednom malo vecem teslinom transformatoru,
elektronika me jako zanima, a najvise HV i fm bugovi i slicne stvari
idem u drugi razred elektro-strojarske skole, 2 dana u tjednu imam praksu tako da znam jako puno o popravljanju:
pegli, mikrovalki, usisavaca, busilica, pecnica, perilici, parnih stanica i sve tome slicno tako da ako neko ima takav problem samo se neka javi
pomoci cu kolko znam.
evo da pocnem ja imam 16 god.
bavim se elektronikom 3 godine
trenutno radim na jednom malo vecem teslinom transformatoru,
elektronika me jako zanima, a najvise HV i fm bugovi i slicne stvari
idem u drugi razred elektro-strojarske skole, 2 dana u tjednu imam praksu tako da znam jako puno o popravljanju:
pegli, mikrovalki, usisavaca, busilica, pecnica, perilici, parnih stanica i sve tome slicno tako da ako neko ima takav problem samo se neka javi
pomoci cu kolko znam.
mataya- Broj poruka : 68
Datum upisa : 13.11.2008
Godina : 31
Re: informacije o korisnicima
Ja sam u elektronici koliko mataya ima godina.
Trenutno servisiram racunare, mora se od necega ziveti.
Seme koje kacim su probane ili u raskoraku izmedju dva racunara ili davno pre kompjuterske ere.
Umesto na utakmicu nedeljom odlazim u servis i isprobavam seme.
Audio, video, RF, signalizacija, komunikacije, merenja,signalizacija,... radim sve ono cemu kinezi jos nisu uzeli dusu.
Za sva pitanja dostupan sam OVDE.
javite se...
Trenutno servisiram racunare, mora se od necega ziveti.
Seme koje kacim su probane ili u raskoraku izmedju dva racunara ili davno pre kompjuterske ere.
Umesto na utakmicu nedeljom odlazim u servis i isprobavam seme.
Audio, video, RF, signalizacija, komunikacije, merenja,signalizacija,... radim sve ono cemu kinezi jos nisu uzeli dusu.
Za sva pitanja dostupan sam OVDE.
javite se...
hari poter- Broj poruka : 59
Datum upisa : 21.10.2008
Bavim se elektronikom već više od petdeset godina. Krivi zato su moj deda i tata, koji su već prije 2. svjetskog rata bili u tom poslu.
P.S.: I nije mi žao!
P.S.: I nije mi žao!
Ja se elektronikom bavim malo vise od godinu dana. Oduvek me je zanimala neka nauka koja ima "jednostavnu primenu"...Idem u gimnaziju a za moj hobi je najvise "kriv" odlican profesor fizike. Najvise me interesuju audio pojacala, kao i rf...
nikola91serbia- Broj poruka : 16
Datum upisa : 23.11.2008
Godina : 32
Poštovanje!
Ja sam totalni početnik i volio bih na vašem forumu ako budete imali vremena prvo naučit osnove pa korak po korak!
Pozdrav
Ja sam totalni početnik i volio bih na vašem forumu ako budete imali vremena prvo naučit osnove pa korak po korak!
Pozdrav
gdje ces naucit osnove ako ne ovdje
neznam za osale ali ja cu se trudit da ti pomognem kolko mogu
neznam za osale ali ja cu se trudit da ti pomognem kolko mogu
mataya- Broj poruka : 68
Datum upisa : 13.11.2008
Godina : 31
To bi mi doista puno značilo a ako uspijem šta od svega toga i naučit častim bilo čime!!!
Nisi napisao gdje to častiš. Ima nas iz svih krajeva ex-YU.Robi ::To bi mi doista puno značilo a ako uspijem šta od svega toga i naučit častim bilo čime!!!
Branez ::Nisi napisao gdje to častiš. Ima nas iz svih krajeva ex-YU.Robi ::To bi mi doista puno značilo a ako uspijem šta od svega toga i naučit častim bilo čime!!!
Još uvijek ništa rešeno. Sa gore napisanim sam mislio na u tvom profilu napisano mjesto odkud si (ako nije tajna ). To zna biti vrlo korisna stvar. Može se desiti da ti pomogne netko iz susjedstva u živo.Robi ::Smislićemo nešto
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|